Категории

Производители

Здравейте и добре дошли в електронния магазин на "Мармис" ЕООД!

“Мармис” ЕООД е търговска фирма с основна дейност продажба на едро и дребно на текстилни продукти за спалнята, банята, детската стая, кухнята и други аксесоари. Нашата цел е да предлагаме богат асортимент от висококачествени продукти на добри цени и перфектно обслужване, които да ни дадат възможност да спечелим все повече и повече доволни клиенти. Чрез внимателен и прецизен подбор на продукти ни, ние се стремим да отговорим на индивидуалните желания на нашите клиенти и да допринесем за техния домашен уют и комфорт. Ние непрекъснато разширяваме нашата продуктова гама и предлагаме нови и разнообразни продукти, които да дадат повече възможности на клиенти ни. Фокусът ни върху качеството на обслужване, открития и честен диалог с нашите клиенти и партньори е основата ни за създаване на взаимно доверие и  изграждане на дългосрочни и лоялни взаимоотношения.

Ще се радваме нашите клиенти да споделят своите впечатления и препоръки с нас. Те са особено ценни за нас, защото са своебразен ориентир за развитието на нашата дейност и нейното подобряване.

Надяваме се да изпитате удоволствие от покупката и ползването на нашите продукти и ще се радваме, ако успеем поне с малко да оставим своя положителен отпечатък и принос за Вашия уют и комфорт.


Свържете се с нас

Свържете се с нас, ние ще Ви
помогнем с удоволствие!

моб.: 0894 44 24 00 или 02 468 3131

имейл:
info@marmiss.com

Нови продукти

» Актуални нови продукти